Wimberley High School

Skip to main content
Mobile Menu

Bell Schedules

2015-2016 Bell Schedule Regular Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Tutorials 7:45 AM 8:25 AM 40 min
First Period 8:30 AM 10:00 AM 90 min
Break 10:00 AM 10:05 AM 5 min
Second Period 10:10 AM 11:45 AM 95 min
A Lunch 11:45 AM 12:15 PM 30 min
Third Period for A Lunch 12:20 PM 1:55 PM 95 min
Third Period for B Lunch 11:50 AM 12:35 PM 45 min
B Lunch 12:35 PM 1:05 PM 30 min
Third Period for B Lunch 1:10 PM 1:55 PM 45 min
Fourth Period 2:00 PM 3:30 PM 90 min
Tutorials 3:35 PM 4:00 PM 25 min